Здравейте колеги,имам едно питане ,а именно:някой знае ли къде се намира датчика включващ светлините за заден ход ,че си светят когато си искат ,а напоследък изобщо.Мерси.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Датчик задна скорост
Collapse
X
-
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Отдолу в дясно ако гледаш пред колата. Днес ходих на сервиз и почти всички кабели до багажника (в снопа) бяха скъсани освен един. След като ги свърза пак не светеше на задна скорост. И провериха датчика (малко трудно го намериха) и се оказа, че е бил откачен. Стува ми 25 лева.Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщениеОтдолу в дясно ако гледаш пред колата. Днес ходих на сервиз и почти всички кабели до багажника (в снопа) бяха скъсани освен един. След като ги свърза пак не светеше на задна скорост. И провериха датчика (малко трудно го намериха) и се оказа, че е бил откачен. Стува ми 25 лева.alfa romeo 166 2.4 jtd
Comment
-
Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
Comment